divendres, 21 de gener de 2011

GLOBALITZACIÓ, PER QUÈ? PER A QUÈ? I PER A QUI?

Avui es pretén integrar el sector financer i econòmic a nivell mundial. El procés tecnològic, els canvis geopolítics i una ideologia dominant fundada en la regulació del mercat, van encaminats cap a un objectiu consistent a augmentar el rendiment del capital.
Viure doncs, avui en la societat del coneixement, davall una transformació del treball més flexible i mòbil i augmentant cada vegada més l'exclusió social, provoca la dificultat a l'hora d'integrar-se en aquesta societat creada per un món dominat pel cruel capitalisme.
Si tots aquests arguments generen les majors injustícies socials i, en conseqüència, el continu deteriorament dels drets humans. Com podem estar parlant de globalització, si abans no resolem els abusos i atropells que mantenen aqueixa globalitat excloent?
Aquest procés d'integració, segurament, pretén mantindre l'estat d'injustícia social permanent de l'altra Humanitat, per a no veure perillar el poder i domini d'aquells que no estan disposats a cedir ni un àpex respecte a la parcel·la dels seus privilegis.


Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada