diumenge, 9 de gener de 2011

A L'ALTRE COSTAT DE LA RUTINA

Segurament el conformisme és una de les causes que ens acosta, amb major claredat, a aqueixa sensació d'insatisfacció. És fàcil caure en les seues urpes i és peresós, després, eliminar el seu abrasador llast. La societat occidental es regeix per uns patrons que deixen pocs buits per on escapar del tedi acostumadament acumulat. Tot es predisposa perquè, a poc a poc, anem deixant pocs espais que ens animen a indagar altres mons que vagen per sendes diferents a les marcades per les rígides i avorrides normes del nostre, molest i embafós quefer laboral i rutinari.
No conformar-se, obrir la ment i mirar a l'altre costat de la rutina, segurament, és la forma més beneficiosa d'afrontar i assaborir el pas per aquest efímer espai que anomenem vida.
Artur.

2 comentaris:

  1. cal buscar l'equilibri, ja que una mica de rutina també és necessària, ens conformta, ens tranquil.litza, ens dóna seguretat. Però cal també saber-se regalar dosis de sorpresa i il.lusió cada dia. I riure, sobretot riure molt.

    ResponElimina
  2. Sempre he pensat que jo em conformo massa poc... :) però possiblement tingui raó en Jesús, ens hem de trobar a mig camí.

    ResponElimina