divendres, 18 de febrer de 2011

HIPOCRESIA

Els espais estan atapeïts amb mancança d'autoestima. El món d'avui es mou elaborant imatges buides que representen allò que es desitjaria ser o tindre, fins al punt de constituir una espècie de valor que, en molts espais socials, és considerat eficaç a l'hora d'acostar-se al camp de les relacions humanes.
Normalment, són representacions allunyades de la realitat. És l'essència d'una societat on les fragàncies de la simulació i la dissimulació impregnen el conjunt de regles necessàries per a moure's pel món.
És una manifestació que deliberadament i habitualment pretén mostrar la bondat, quan en realitat el que es pensa és quelcom que no concorda amb allò que s'ha deixat entendre.
Actuar fingint qualitats o sentiments contraris als que verdaderament s'experimenten, ens deixa en una pobra situació a l'hora de reafirmar el nostre apreci com a persones, fins al punt de “vendre al dimoni” el propi criteri,... Canviar la sinceritat per la més pura i dura hipocresia.

El major perill d'una persona està en la seua humilitat fingida i en la simulació de sentir-se moralment escandalitzada.

Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada