dilluns, 28 de febrer de 2011

LA MOBILITAT DEL TEMPS

Els tentacles de la dimensió temporal ens tenen atrapats de forma tal que és inevitable no fer ús del record com a recurs capaç de procurar-nos el plaer d'assaborir els bons moments de la nostra existència. El present està en continu moviment, per això la percepció de la momentània felicitat no pot sentir-se d'una altra forma que mitjançant el record immediat. La imatge mòbil de l'eternitat només nodreix les nostres sensacions quan el seu concepte es converteix en plaent evocació.
Per desgràcia, la nostra retentiva també és plena de sensacions presents que passen desagradables i allunyades d'això que anomenem felicitat.
Assaborir la part positiva d'aquest mecanisme és, pense, la millor manera de comprendre i gaudir el sentit de la nostra existència.
Viure el present no és més que assaborir les sensacions positives de la vida mitjançant aqueix “record immediat”.

El present és una falsa il·lusió del continu passejar del temps.

Artur.

1 comentari:

  1. A vegades, quan llegeixo coses sobre viure el present, sembla que el record o el fet d'assaborir o el pensament facin més nosa que servei, però jo visc el present més intensament just d'aquest a manera que expliques... el el record immediat.

    ResponElimina