dissabte, 19 de febrer de 2011

PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ: VOLEM TV3 AL PAIS VALENCIÀ

VOLEM TV3 AL PAIS VALENCIÀ!!!
EN SENYAL DE PROTESTA: BLOC INACTIU FINS AL DILLUNS, 21 DE FEBRER DE 2011.

2 comentaris:

 1. ELS MISERABLES


  Els miserables no és només el títol d'una de les novel•les més famoses de l'escriptor romàntic francés del segle XIX Victor Hugo, els miserables és també el nom amb el que hauríem de qualificar a tots els responsables de l'actual govern de la Generalitat Valenciana.
  El seu grau de mesquinesa i misèria està assolint nivells tan alts que són difícils d'imaginar en un país que es pretén democràtic, modern i "normal".
  Ens hem avesat tristament a escàndols polítics de tota índole: corrupció, malversació de fons públics, estafes, burles a la democràcia, ocultacions, acusacions falses, mentides, mentides, mentides per tal d'aconseguir els seus espuris i innobles objectius.
  I ara ens acaba d'arribar la darrera mostra de la seua vil prepotència. Després d'una llarga i obsessiva campanya de persecució i setge contra Acció Cultural del País Valencià, aquesta s'ha vist obligada, per tal d'eludir multes desproporcionadament elevades, a clausurar els repetidors que permetien sintonitzar TV3 des de fa 28 anys a la nostra terra. L'animadversió que sempre ha sentit el PP valencià (és un dir) per la televisió catalana sempre ha estat una cosa ben sabuda. Aquest canal era l'únic que ens permetia veure films i programes en la nostra llengua i, sobretot, era un dels poquíssim llocs on podíem escoltar notícies amb un mínim de dignitat i objectivitat. I ací és on més els feia mal, un espai televisiu fora del seu control i manipulació (i damunt en català!) era una cosa senzillament intolerable. Només així s'entén l'obsessió malaltissa contra un simple canal de televisió que, no ho oblidem mai, ningú no estava obligat a veure i que el més fàcil i ràpid per a eludir-lo era no sintonitzar-lo... o prémer un botó i canviar de canal.
  Estem també en època preelectoral i probablement així, el PP intenta assegurar-se el vot més reaccionari i anticatalanista.
  Però aquesta guerra no és tot just contra la TV3, també és contra ACPV. I el PP té un objectiu ben clar i assumit; eliminar-la, destruir-la perquè no en quede res ni d'aquesta associació cívica ni de qualsevol veu discrepant que puga qüestionar mínimament, en nom de la cultura, de la llibertat d'expressió o de la justícia social, el govern irracional, retrògrad i injust de la Generalitat Valenciana.
  Són roïns però poderosos, i recolzats per la impunitat del seu poder polític, amenacen acabar amb tot el que té de bo aquesta terra valenciana. Tan roïns que són capaços de convertir una idea tan noble com la de la democràcia en un règim corrupte de dèspotes basat en la manipulació informativa, en la incultura i els diners fàcils.
  I no oblidem que des de Madrid o des del PSOE no hem vist mai cap acció que intente aturar aquesta perniciosa màquina filofeixista. Tal volta al PSOE li vaja bé que existisca un partit que en nom del nacionalisme espanyol i anticatalà els faça la faena bruta; així ells no es veuran esguitats ni de vergonya ni de cap immoralitat.
  Però no estaria malament que aquesta vegada els isquera el tir per la culata i el tancament dels repetidors de la TV3 fóra la gota que fa vessar el got i per fi es produïra una mobilització, ara sí popular que, a la manera del Magrib i el Mitjà Orient, foragitara del poder el govern corrupte i immoral de Francisco Camps. Manifestem-nos, expressem públicament la nostra veu. Les nostres armes són Internet i la set de justícia. Expulsem, doncs, d'una vegada els miserables!

  Sico Fons

  ResponElimina
 2. No puc afegir res més després d'aquest magnífic comentari anterior.Tingueu força per aguantar perquè al cap i la fi sou vosaltres els únics que podeu fer alguna cosa, que us poden fer cas.No us rendiu!

  ResponElimina