dissabte, 12 de març de 2011

L' ESPERIT CIVIL

Mentre quede un àpex d'alè, és fonamental lluitar per allò que, el pensament i sentit comú, alimenta la nostra existència.
Cal seguir denunciant tantes i tantes coses, que fan d'aquest espai habitat un lloc manipulat per uns pocs i suportat per uns molts.
En l'esperit civil de la societat està l'única força capaç de capgirar la dinàmica d'aquesta forma de passejar les nostres vides.
Els adoctrinaments camuflats en benaurances ètiques i morals, així com la fe incondicional enfront de màgics personatges capaços de tenallar, amb les seues arpes, la justificada debilitat de tot aquell temorós de l'incomprensible i misteriós, prometent paradisos, eternitats, etc., ens deixa en una situació desfavorable enfront d'aquells pocs que pretenen seguir dominant i manipulant els fils que mouen els ressorts d'aqueix món fabricat per a sustentar els seus propis interessos.

Sense misteriosos i interessats arguments, tots tenim el mateix dret a gaudir i gestionar el nostre espai vital, des dels postulats de la tolerància, igualtat i solidaritat.
Artur.

2 comentaris:

  1. Quan desperta l'esperit civil, té una gran força, però queda adormit anys i anys...

    ResponElimina
  2. Aquesta falta d'esperit de país, dels meus anys de facultat on les assegudes eren respostes a l'inconformisme, aquesta cautela, aquesta por a perdre el poc que hem aconseguit ens esta postergant al mes ínfim de les letargies.

    ResponElimina