dijous, 24 de març de 2011

LES NOCTÀMBULES OMBRES DE LA METRÒPOLI

Transite tota la nit pel territori de la vella metròpoli esguitat de la condició impertorbable de nostàlgic noctàmbul i somiador.
Transite pels racons on la gent fustiga la paraula amb l'aroma perfumada de la hipocresia.
Crueltat humana feta costum!
Deixe que les meues oïdes siguen turmentades amb músiques de monòtons i repetitius bucles electrònics, mancats d'essència creativa, que contribueixen a picar, àdhuc més, la meua perduda moderació. -(Em vénen, llavors, al pensament Lennon , McCartney, Queen, Rolling Stones, The Who, Pink Floyd, Jimi Hendrix, The Police, Dylan, Creedence, Bowie, Deep Purple, Elton John, Eric Capton, Joe Cocker, *Led Zeppelin, ...)-
Travesse els límits del bé i el mal per a intentar oblidar tot el que tortura deliberadament l'existència, bevent dosi d'evasió.
Per fi, el primer raig de llum dóna l'avís del nou dia i incloc en el meu equipatge una nit més navegant pels racons noctàmbuls i ombrívols de la vella metròpoli.
Pense que ens dirigeixen fins a la metodologia evasiva. I ells saben - i d'açò es valen- que ens revelem de tal manipulació, normalment, sempre, l'endemà. Mai abans.

La metodologia evasiva no aconsella fer cap tipus de reflexió en el moment que es produeix.
Artur.

1 comentari:

  1. M'has fet sentir pena, una mica per tots, per a mi inclosa, tot i que no participo gaire d'aquestes situacions evasives, però sí d'altes.

    ResponElimina