dimecres, 20 d’abril de 2011

EL QUE ÉS I EL QUE HAURIA DE SER

Hi ha posicionaments en els quals existeix una gran diferència entre la realitat i el que hauria de ser. Quan açò ocorre el nostre univers es converteix en una gran mentida. La vida es transforma en un fosc escenari en el qual es perd de vista l'objectivitat necessària per a poder comprendre el món en què vivim. Els esdeveniments negatius ens descol·locen, en aqueix fals món de fantasia personal, i el que està ocorrent es fa incomprensible, sent situacions del món real.
Diuen que "la majoria de les decepcions que ens portem en la vida són degudes a la creença que la vida hauria de ser diferent del que és en realitat".
Així doncs, el món de la fantasia ha d'ocupar el lloc correcte en el nostre enteniment. La creativitat, la utopia,... segurament perdrien la seua valuosa aportació si no les abordàrem des d'una postura adequada en la qual estiguera ben delimitada i compresa la realitat i la imaginació.
La lluita per la consecució d'ideals ha d'escometre's, amb els peus en el sòl, des de realitats. Transformant-les a poc a poc i fent, de l'objectiu a aconseguir, un procés racionalment comprensible.


Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada