dissabte, 21 de maig de 2011

DIA DE REFLEXIÓ

Vols polítics corruptes, egoistes, aferrats al poder o per contra noves cares capaces d'il·lusionar, compromesos amb l'honradesa i les ganes de regenerar la classe política?
Vols polítics que lluiten per assegurar els seus desmesurats privilegis o aquells que pretenen fer de la seua comesa una activitat laboral equiparable a la de qualsevol treballador?
Vols polítics que entenen la cultura com quelcom secundari o prefereixes gent compromesa amb ella?
Vols dirigents que desoeixen les peticions de la gent que els va votar o a aquells que prenen les seues decisions tenint en compte l'opinió i suggeriments de la ciutadania que representen?
Vols polítics que demanen perdó per parlar en valencià o prefereixes a aquells que consideren la nostra llengua un element essencial de la nostra identitat com a País Valencià?
Vols que el dictat del gran capital seguisca sent el que marca les pautes d'una democràcia bastant adulterada a causa dels seus fagocitaris interessos o prefereixes persones capaces de plantejar noves formes de valorar i entendre l'existència?
Prefereixes donar el teu vot a dirigents que fomenten amb les seues polítiques la distància entre rics i pobres o per contra vols polítiques encaminades a reduir les diferències, treballant prioritàriament per aconseguir uns mínims raonables per a la dignitat de tot ésser humà?
Vols seguir vivint angoixat per arribar a final de mes mentre uns altres s'angoixen per no reduir els seus considerables beneficis?
Vols una Educació i una Sanitat enteses com un servei públic essencial o més aviat una educació i Sanitat basades en el negoci i tot el que açò comporta?

Segurament amb llistes obertes tot seria més fàcil. Segurament les preguntes que pots fer-te en un dia com avui són incalculables, però la realitat és que la DEMOCRÀCIA REAL pasa per reflexionar molt seriosament sobre qui pretén seguir fomentant uns plantejaments que ens porten a continuar alimentant "el mastodont capitalista" i els qui plantegen que el futur passa per fer de les presents utopies futures realitats.

Ahir lluitàrem per aconseguir la democràcia, avui, INDIGNATS, lluitem per netejar-la i regenerar-la.


Artur.

2 comentaris:

  1. Que ens tornin la dignitat i reescriurem l'historia.

    ResponElimina
  2. A veure si teniu sort per aquí baix i no surt el mateix partit de sempre...ànims.

    ResponElimina