diumenge, 22 de maig de 2011

QUI ESTÀ AVUI AMB ELS INDIGNATS?

D'una forma o una altra totes i tots els que avui anem a exercir el nostre dret al vot som conscients dels possibles resultats. És difícil valorar el grau en el qual aqueixa reflexió INDIGNADA plantejada pels esdeveniments pot fer canviar el signe del previsible.
Avui simplement vull llançar al vent una última cavil•lació: Tots i totes sabeu perfectament on estan els que no volen o no els interessa oferir resistència contra la dictadura dels mercats. Però recordar que ells estan, en certa forma, salvats de la profunda crisi que ens assota. En canvi, la població civil, la del carrer, la que segueix patint les nefastes conseqüències d'una política centrada a solucionar els problemes de "el gran capital”, segueix tenint un futur poc encoratjador. Aqueix avenir segurament serà diferent si utilitzem la força del nostre vot per a reconduir una democràcia “bruta” i “irreal”. El futur ha començat a canviar ja des del moment en què el moviment del 15-M ha triomfat rotundament. Són els que són i hi ha qui pretén demonitzar-los i fer insignificant la seua presència, però darrere d'elles i ells està la solidaritat i suport de la immensa majoria de la societat civil. El teu vot avui pot obrir el camí cap a una nova forma d'entendre l'existència més solidària, justa i feliç.

Vos deixe aquest video (penjat en Youtube) homenatge a totes i tots aquests bojos que pensen que poden canviar el món amb el convenciment que solament aquells que ho pensen ho aconsegueixen. Ells impulsen la humanitat cap a avant. Desperta! No els mires, Uneix-te!Açò va pels bojos, els inadaptats, els rebels,
els problemàtics,
els que van en contra del corrent,
aquells que veuen les coses diferents,
no segueixen les regles,
i no respecten l' establit.
Pots citar-los,
estan en desacord,
glorificats o demonitzats,
però l'única cosa que no podràs fer
és ignorar-los.
Perquè ells canvien les coses,
impulsen la humanitat cap a endavant
i, encara que alguns poden veure'ls com a bojos,
nosaltres veiem genis
perquè els que estan tan bojos
com per a pensar que poden canviar el món,
són els que ho aconsegueixen.
No els mires,
UNEIX-TE!
(Aquest text en cursiva és una traducció de la veu en "off" del video)


Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada