dimarts, 28 de juny de 2011

ACTITUD MENTAL POSITIVA

Molts autors coincideixen a l'hora d'analitzar les causes de la infelicitat. En aquest sentit, els pensaments tenen una absoluta influència en la percepció i el sentiment que tenim respecte a nosaltres mateixos i al nostre entorn.
Tot és molt més difícil si els nostres pensaments prenen el matís de la negativitat. Quan s'aferma en nosaltres aquesta actitud, davant la vida, és complicat trobar un motiu plaent en l'existència.
Per tant, tot canvi cap a millor, cap a una visió més atractiva de la nostra existència, ha de passar per intentar omplir la ment de pensaments positius. (Artur).

2 comentaris:

  1. El control dels pensaments és un tema tan complicat com eficaç. Si aconseguim tenir pensaments positius no hi ha cap dubte que la nostra vida pren una dimensió plaent i atractiva. La complicació ve quan molta gent es demostra a ella mateix un dia rere l'altre que és incapaç de mantenir pensaments positius en el seu cap i que sempre acaben guanyant, com en una invasió descontrolada, els seus pensaments negatius.

    Bàsicament aquesta és la meva feina, trobar maneres i estratègies de canvi.

    ResponElimina
  2. Ostres! m'encanta! fantàstic! estaria bé que ho llegís tothom això!

    ResponElimina