dimarts, 14 de juny de 2011

EL VALOR DE LES COSES

En aquest món tan material en el qual ens movem, el valor que donem a les coses està subjecte a una relativitat una miqueta paradoxal.
Normalment omplim la nostra existència d'angoixants problemes, arribant a ser, fins i tot, una obsessió pel fet d'obtindre alguna cosa que ens hem marcat com a necessitat. Quelcom que desitgem amb molta força i que lluitem, amb tot el que implica de certa angoixa, amb molt afany per a aconseguir-ho.
A la fi, després de molt esforç, batallant amb els problemes que ens ha ocasionat aconseguir el nostre valuós trofeu, ens trobem amb una realitat encara més angoixant: que no val tant com els problemes que ens causa la nova adquisició. És alguna cosa així com, per exemple, plantejar-se que no tenim roba suficient i ho solucionem fent una important adquisició. Després, una vegada solucionat el tema, resulta que no tenim bastants armaris.
Conclusió, el valor de les coses, en la majoria dels casos, ha de ser mesurat en funció de les situacions problemàtiques que ens planteja. Aconseguir alguna cosa en si, implica problemes. Però, una vegada aconseguit, els problemes es poden multiplicar, incrementant enormement el nostre grau d'insatisfacció. (Artur).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada