dijous, 16 de juny de 2011

RESTEN FLORS EN ELS FUSELLS?

"Som persones normals i corrents. Som com tu: gent que s’aixeca tots els matins per estudiar, treballar o buscar feina, gent amb família i amics, gent que treballa dur cada dia per viure i donar un futur millor als que ens envolten.
Uns ens considerem més progressistes, d’altres més conservadors. Uns som creients, d’altres no. Uns tenim ideologies ben definides, d’altres ens considerem apolítics. Però tots estem amoïnats i indignats pel panorama polític, econòmic i social que veiem al nostre voltant, per la corrupció dels polítics, empresaris, banquers… per la indefensió del ciutadà ras."
"L’ànsia i acumulació de poder en un grup reduït produeix desigualtat, crispació i injustícia.
Això porta a la violència, que rebutgem."
(Extracte del MANIFEST: DEMOCRÀCIA REAL JA!)

Diuen que els indignats, a Barcelona, han dinamitat l'esperançador moviment del 15-M, profanant els principis essencials del seu propi manifest, com és l'ús de la no violència. I sembla que està produint més indignació que l'acumulada pel propi moviment en si.
També diuen que tot ha estat originat per les provocacions de la policia secreta.
El que avui realment preocupa a la gent que recolzem el moviment, en filosofia i contingut, és el següent: Resten flors en el fusells per a que cada vegada més gent puga fer seu aquest desig d'un altre món més just, solidari i feliç?
Es podrà reconduir la filosofia d'un moviment imprescindible per al futur de la humanitat?
Es podrà mantenir coherentment, i amb vocació de creixement, una protesta avalada i recolzada per tanta gent INDIGNADA que està absolutament en contra d'esdeveniments violents com els ocorreguts ahir a Barcelona?
S'està tirant tot a perdre o estratègicament estan fent el possible per que així siga i s'està caient en les provocacions?
No ho se, però pel bé d'aqueix altre món que anhelem, desitge pensar que, encara, tot és possible. (Artur).

1 comentari:

  1. Amb les presses es van deixar les flors a casa...^^

    ResponElimina