dilluns, 4 de juliol de 2011

EL BLOC SINGLADURES, MÉS DE 10.000 VISITES, GRÀCIES!

Concretament el passat 5 de desembre de 2010 va començar a solcar les aigues de la paraula i l'expressió plàstica el bloc SINGLADURES amb el següent post:

Reflexionar és estar viu/va. Diuen que sembrar el present d'indiferència és omplir el demà de misèria. La paraula i l'expressió plàstica són reflexió. L'art és reflexió. És combatre la indiferència... És estar viu.
Aquest bloc naix amb la intenció d'ensenyar i compartir tot allò que podem construir amb el nostre pensament crític i reflexiu, utilitzant per a això la imatge i la paraula. Els dos mitjans ens ajuden a provocar que alguna cosa es moga en el nostre interior. Quelcom que ens farà sentir, percebre i pensar. Per a sentir-nos vius no hem d'abraçar-nos a l'apatia o la desgana. Tot ha de fluir pels adequats camins de l'emoció i la sensibilitat. Segurament, en algunes ocasions no estareu d'acord en el que puc escriure, però serà suficient motiu per a fugir de qualsevol emprenyadora indiferència.
Benvingudes amigues! Benvinguts amics!

Pràcticament, mig any després hem superat les 10.000 visites. En cap moment pensava que anava a tenir aquest tràfic en tan curt espai de temps.
Durant tot aquest temps he nodrit el bloc de divers contingut. He procurat que, tant la meua producció literària com l'aliena, fóra prenent consistència i es transformara en un referent per als que heu tingut a bé seguir, habitual o esporàdicament, els "posts" de SINGLADURES.
Encara que el material ha sigut divers (poesia, relats, crítica musical, materials aliens, microassajos, articles d'opinió, haiku, ...), les principals entrades s'han centrat en la meua producció poètica i en els microassajos.
He procurat ser fidel als principis que en el seu moment em van espentar a crear aquest bloc: reflexionar, combatre la indiferència i, en definitiva, remoure l'esperit crític i creatiu tan necessari per a sentir-nos vius. I tot replet d'un afany de compartir amb totes i tots els que heu fet possible que avui estiga ple de joia celebrant les 10.000 visites.

Per tot, moltes gràcies. Vos assegure que seguiré aprenent de tots vosaltres per a millorar SINGLADURES.

Una forta abraçada.
Artur.

3 comentaris:

 1. Enhorabona, Artur!
  Endavant i que sigui per molts anys i per molts milers de visites més!

  ResponElimina
 2. Moltes felicitats Artur!

  ResponElimina
 3. T'ho mereixes.Felicitats!

  ResponElimina