dijous, 29 de setembre de 2011

REALMENT PATÈTIC

En el periòdic PÚBLICO llig el titular següent: “Peligran los centros de discapacitados catalanes”. I extrac el nucli de la notícia: “Los centros catalanes dedicados a la atención de personas con discapacidad están en la cuerda floja. El anuncio de la Generalitat de posponer dos meses el pago de las ayudas públicas a todos los servicios de dependencia afecta especialmente a estas organizaciones, que son las más pequeñas.”

La primera i ràpida conclusió és qüestionar-me el següent: En que món de cafres estem vivint? Com pot ser que no hi haja diners per a atendre els nostres majors més necessitats i continuem utilitzant luxosos cotxes oficials, suculents “esmorzars de treball”, nombrosos assessors innecessaris, sous desproporcionats de polítics i alts càrrecs públics i privats, …? La llista podria ser interminable, però el més descoratjador és observar com la notícia ix publicada en els periòdics, ens indignem per això i després de la corresponent acalorada tot es queda en una denúncia que, amb el temps, novament quedarà en l’oblit.
Mentrestant, més d’un ancià o anciana patirà un final vital sense l’atenció que es mereix.
És que no hi havia un altre lloc on retallar? Aquest és el món capitalista, neoliberal i feliç que volen mantindre amb ungles i dents? És aquesta la solució que els nostres polítics tenen per a fer front a l’actual crisi econòmica? La societat civil continuarà utilitzant la denúncia passiva com a forma de desacord? Realment patètic. (Artur).

Cap comentari:

Publica un comentari