divendres, 30 de desembre de 2011

LA FELICITAT COM APRENENTAGE

Hi ha una forma molt estesa, però poc útil, d'abordar l'existència. És aquella que centra el seu objectiu en allò tan gastat de "trobar la felicitat". És clar que desenvolupar una sèrie de vigors que òmpliguen d'optimisme, gratitud, amor, perdó, altruisme, ... aquest viatge que anomenem vida, no és cosa fàcil. Però viure sent esclaus d'un objectiu com és trobar la felicitat, aporta una gran pèrdua de temps. Cal ser conscients de cada moment viscut. Viure el present amb intensitat. La felicitat no és, en absolut, una destinació. Pense que és aquí on rau l'error.
La felicitat, més aviat, cal entendre-la com un continu anar per la vida. De viatjar per ella.
Per ser feliç, cosa d'altra banda gens fàcil, exigeix ​​un esforç per part nostra. Cal fer el viatge vital amb un equipatge carregat d'actitud positiva, d'imaginació i creativitat, d'esperit solidari i tolerant, etc.
Omplir la vida de felicitat no és qüestió de sort, més aviat és un assumpte que s'aprèn i, per tant, esforç i voluntat són imprescindibles per a tal menester. (Artur).

4 comentaris:

 1. Per a mi el gran sentit de la vida és aprendre, i aprendre em fa feliç, per tant sóc feliç, em sento feliç.

  Fins la propera, et seguiré.

  Bon any nou, Artur!

  ResponElimina
 2. D'acord amb tot!
  Ostres! m'encanta la imatge!!!

  ResponElimina
 3. Jo penso que la felicitat no existeix en plenitud; hi ha moments que ens aporten felicitat, i que aquests retroalimenten l'esperit per cercar-ne de nous. Quan menys ho esperes apareix aquell instant, paraula, gest que et provoca un benestar tan gran, que per mi això és la FELICITAT!!!!
  "si vols entendre la paraula felicitat, entén-la com una recompensa i no pas com un objectiu, ja que si no, no té sentit" A.de Saint-Exupéry.

  ResponElimina
 4. ¿Què hi tinc jo a veure, digueu-me homes,
  amb les espases i les batalles?
  L'única estrella que prenc per guia
  és la del gaudi i de la música.
  Feliç any 2012!!

  ResponElimina