dissabte, 7 de gener de 2012

ON SÓN ELS SOMNIS?

No hi ha dubte que el present que ens pertoca viure deixa poc espai per somiar. Sembla que el desànim s'està instal · lant en en el pensament de moltes persones. però ... On són els somnis? On és aquella il · lusió per aconseguir els nostres propòsits?
No hem de resignar-nos davant una situació que ha vingut imposada per la mala i interessada manera de gestionar allò que és de tots. Una situació que nosaltres podem canviar des de la nostra posició de ciutadans del plaqneta. O, cal tirar la tovallola?
Però tot passa per canviar la nostra manera de pensar en relació amb els nostres talents i recursos. Segurament és necessari reflexionar i convèncer-nos que podem somiar i que tenim al nostre abast les eines necessàries per convertir els somnis en realitat. No estem vençuts. Cal reaccionar, alliberant-nos i trencant lligams obsolets del passat. (Artur).

1 comentari:

  1. Ja tens raó, ja... cada vegada costa més somiar! A veure si ens alliberem de les cadenes que ens emmordassen els somnis, això no ens ho hauríem de deixar perdre.

    ResponElimina