dijous, 9 de febrer de 2012

MAI ÉS TARD

Mai és tard per donar-li una nova perspectiva a la vida. Els somnis, com les utopies, són qüestió de determinació. La comoditat no ha de consistir en deixar que les aigües fluïsquen al ritme marcat per "ens" que ignoren deliberadament la nostra deteriorada situació planetària amb l'únic propòsit d'obtenir els resultats que desitgen.
Per si de cas, la vida és un joc en què el temps va a la contra. En aquest sentit, la comoditat no és més que claudicar i rendir-se davant el fracàs.
Si realment som conscients que tot depèn exclusivament de nosaltres, pot ser hi haja una immensa marea d'éssers humans necessitats i desitjosos d'un canvi radical a l'hora d'emprendre una nova vida. El compromís per un món millor.
Tot és qüestió de comprensió i decisió. El camí adequat no està en la imposició i manipulació, més aviat es basa en la comprensió, solidaritat, tolerància i el sentit comú.
L'únic i lloable interès ha de ser ajudar a que cada vegada més gent estiga predisposada a no consentir abusos i injustícies. Segurament, aquests arguments són els més escaients per flirtejar amb eixe abstracte desig anomenat felicitat.

Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada