divendres, 27 d’abril de 2012

EQUIVOCACIÓ versus EXPERIÈNCIA

He llegit, “l'experiència és el nom que donem a les nostres equivocacions”. Frase que m'ajuda a ratificar l'absurd de sentir-se perfecte.
I realment pot haver-hi algú que es considere recobert d'aqueix fals daurat sentir? Encara que semble mentida, hi ha persones -jo en conec alguna- que viuen sumides en una aurèola d'egocèntrica perfecció sense adonar-se que tot és un miratge. Confonen el fet beneficiós d'alimentar l'autoestima amb una altra cosa que l'únic que fa és adulterar la seua percepció.
Si realment fóra així, el llegat del temps vital no seria més que un passejar buit i avorrit pels recorreguts de l'existència.
Gràcies a la nostra imperfecció i necessitat d'aprenentatges podem donar sentit a molts aspectes de la vida i fer, del recorregut vital, alguna cosa capaç de proporcionar-nos moments semblants a la sensacions plaents i satisfactòries.
Segurament, doncs, des de la imperfecció i, com a conseqüència d'açò, les necessàries equivocacions que cometem en el nostre permanent aprenentatge, estem emplenant els espais que calibren la nostra experiència.
Artur

Cap comentari:

Publica un comentari