dimecres, 30 de maig de 2012

CAL COMPARTIR ELS PROBLEMES

Que la vida no és un camí de roses, això és obvi. L'existència és un continu activisme a favor de la resolució de problemes. La forma d'escometre'ls, doncs, té molt a veure amb la seva resolució.
Davant aquest tipus de situacions hi han opcions ben definides. Estan les persones que encaren el tràngol des d'un aïllament patològic que els introdueix en una espiral deslligada de l'essència pròpia de l'ésser humà. Com a conseqüència, la dificultat per trobar solucions és més gran i el camí per aconseguir-les més llarg i dolorós.
Com a éssers socials que som, escometre les situacions problemàtiques compartint punts de vista amb les persones que es preocupen per nosaltres o que han viscut situacions similars, afavoreix enormement les perspectives de solució.
Així doncs, davant insatisfaccions i altres neguits personals, interactuar amb els altres disminueix considerablement les preocupacions derivades dels esdeveniments problemàtics de la vida. Sols, les aparences ens poden enganyar amb major facilitat.
Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari