dijous, 14 de juny de 2012

ESCLAVITZATS PER LA INFLUÈNCIA DELS MITJANTS?

Des de sempre, els mitjans de comunicació són el suport essencial de les poderoses minories per a influir sobre les majories recloses "sota el pont" que uneix ribes repletes d'egoisme, cobdícia i abús. És com una balança desequilibrada amb peses i arguments insolidaris i especulatius.
Tenir l'agosarat privilegi de poder utilitzar els mitjans de comunicació per a transmetre les idees i missatges que interessen a la gent poderosa, determina el comportament de, pràcticament, la totalitat de la societat.
La influència social, en aquest cas, té lliure el camí per a aconseguir el seu principal objectiu: fer que la vida de les persones estiga segrestada i esclavitzada.
El desequilibri és tal que ni una bona preparació que ens traga de la ignorància és suficient per a lluitar contra aquest poderós mastodont.
Seran les xarxes socials el principi de la fi de tota aquesta situació o sorgiran nous mecanismes de manipulació social?... Sembla ser que la Història té una predisposició innata a crear continus cercles viciosos.
Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari