divendres, 7 de setembre de 2012

ACTITUD POSITIVA

Entre els ingredients necessaris per a tenir una actitud positiva en la vida, és fonamental assumir compromisos amb nosaltres mateixos. Diuen que "voler és poder" i, per tant, la força que proporciona tal convicció és el motor per a obtenir resultats desitjats i satisfactoris per als nostres plantejaments vitals.
Si centrem les energies en el compromís de ser allò que pensem, segurament estarem negant de motivació el nostre activisme existencial i omplint d'autoestima la nostra percepció.
En la qüestió que ens ocupa, és imprescindible fixar en la ment el següent pensament: Res succeirà en la teua vida mentre no ho vulgues.
Artur.

3 comentaris:

 1. Regant enlloc de negant? :)

  ResponSuprimeix
 2. Gerònima,
  en primer lloc, moltes gràcies per visitar SINGLADURES. Respecte a la teua puntualització amb la paraula "negar", dir-te que el significat que volia utilitzar en sentit figurat era el, més o menys equivalent al castellà "anegar". Segurament "regar" també indica una similitud de significat. O no? Pot ser que estigue utilitzant incorrectament la paraula. Que opines sobre això?

  ResponSuprimeix
 3. Ho acabo de buscar i tens tota la raó del món. Negar també existeix com a sinònim de inundar. Senzillament ho desconeixia.
  :)
  I sí, regant també m'hi agrada! je je je!

  ResponSuprimeix