dijous, 20 de desembre de 2012

ANSIETAT


He llegit: "En l'actualitat s'estima que un 20.5% o més de la població mundial pateix d'algun trastorn d'ansietat, generalment sense saber-ho".

Tot succeeix de forma previsible o almenys comprensible en la nostra activitat existencial. Tant a nivell particular com referent a la relació amb els altres, les coses transcorren d'acord a uns patrons, encara que de vegades imprevistos, raonablement evidents.
Hi ha moltes situacions en la vida que ens produeixen un estat d'angoixa i aflicció que nodreix les entranyes de l'ansietat. És un mecanisme més que té la nostra essència per a respondre emocionalment a situacions que codifiquem amb variables de por o fins i tot pànic. 
Però hi ha aspectes que ens fan conviure per a tota la vida, amb l'ansietat. Sempre he considerat que els temors i pors davant situacions concretes són menys quan són comprensibles i explicables. Però, què em diuen d'aqueixa por davant l'inexplicable, aqueixa por a la mort? Com es fa comprensible l'ansietat que produeix no poder obtenir una explicació precisa sobre aquest tema?
Hi ha alguna cosa certa, la vida és un gran misteri. 
Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada