dissabte, 8 de desembre de 2012

HI HA UNA ALTRA REALITAT

Les mans personifiquen conceptes que justifiquen el seu contingut en accions tals com construir i sumar. No hi ha una altra solució més lloable, per als habitants d'aquest planeta, que l'afany d'assemblar voluntats diferents des de la igualtat. Exposar, conèixer, gaudir d'un multiculturalisme enriquidor ens fa més lliures. Des del respecte a la diferència es pot construir un futur on tots sumen.
Aquestes són paraules que omplen discursos que no van més enllà de les bones voluntats. Arengues que ens serveixen de teràpia davant la mala consciència d'una realitat que res té a veure amb les amables voluntats d'uns fonaments teòrics que avui, per desgràcia, són simplement efímer fum. 
Resulta que els engranatges que assemblen un tot coherent i solidari estan trucats per aquells que no tenen cap interès en què funcione la maquina de la solidaritat i harmonia planetària.
Encara que no siga suficient, està bé no deixar en l'oblit que hi ha una altra realitat més enllà de l'egoisme, l'avarícia i la manipulació.

Y... al barri, com tots els anys quan arriba el Nadal, els veïns comencen a decorar les seues balconades i jardins amb llums de colors.
Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada