dimarts, 8 de gener de 2013

MERCADERS DE LA LLIBERTAT


   Sense aprofundir molt en les accions que han causat l'actual situació crítica que estem patint, hi ha una sèrie de postulats que són inqüestionables. Com a mínim, incontestables per a la majoria de la població civil que estem suportant la major injustícia generalitzada que es coneix en fa molt de temps.
  Amb l'arribada de la democràcia es van derrocar antigues dictadures en la forma, deixant-les en una latent hivernació.
   No obstant això, en el fons, dóna la impressió que estem davant dels mateixos gossos amb diferents collars. La letargia dels culpables mai ha estat real.
  Abans patíem obertament les injustícies declarades de les dictadures, hui els abusos són vetlats i camuflats en nom de la llibertat. Abans els dictadors decretaven unilateralment les directrius per a sotmetre al poble i refermar la seua particular mercaderia. Hui els comerciants de democràcia s'amaguen darrere el paravent del poder econòmic o en el que els procuren els resultats d'unes urnes que han sigut esclavitzades. Són els mercaders de la llibertat.
  ... I el poble, el gruix de la societat civil, segueix creient i lluitant per la igualtat, la justícia, la tolerància, ... en els valors fonamentals de la convivència humana.
Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada