dimarts, 22 de gener de 2013

PERILLÓS SÍMPTOMA


El dia de l'accelerat hivern havia transcorregut amb un molest vent que transportava en les seves entranyes el fred de la serra. A la gestoria, després d'una jornada plena de sedentària activitat, Joan estava de tornada a la llar. Ràpidament va canviar la jaqueta i corbata pel xandall, peça que habitualment utilitzava per sentir-se còmode.
Va berenar un got de cafè amb llet acompanyat d'unes galetes untades amb mantega i melmelada. Després, amb celeritat va encendre l'estufa de llenya que tenia instal·lada al costat del sofà del saló. Es va acomodar plàcidament, va prendre el comandament a distància i va connectar la televisió. Estaven parlant sobre els perills del colesterol.
Hora i mitja més tard es va despertar de la dilatada "becadeta". Al costat del gerro de ceràmica situat a sobre de la taula del centre de la zona d'estar hi havia un full escrit en el que es podia llegir:
  "Un perillós símptoma que delata l'elevada presència de colesterol és el cansament i la somnolència injustificada. T'ho has perdut.
Quan he arribat estaves dormint. M'he canviat i m'he anat al gimnàs.
                                                                                                                     Julia.
PD-Si et despertes abans que torne, prepara alguna cosa per sopar. "
Artur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada