dimarts, 7 de gener de 2020

EN EL PRINCIPI LA SET I LA SAL de Maria Carme Arnau i Orts

Últimament estic fent apilament de les últimes publicacions on la poesia sempre és aprenentatge i gaudi. Poetes amb els quals, a més, compartisc amistat i pentagrames. En aquesta ocasió és el cas de MARIA CARME ARNAU I ORTS, poeta d’Alfara del Patriarca.
Ahir vaig rebre el poemari de la seua autoria ‘EN EL PRINCIPI LA SET I LA SAL’, (Premi ÒMNIUM CULTURAL del VALLÈS ORIENTAL 2018), publicat recentment (Editorial METEORA).

Ja coneixia la seua forma de versar i el seu estil a l'hora d'escometre els mons interiors, així com l'encertada descripció àcida del temps que ens pertoca viure. No en va, he tingut l'honor de musicar poemes d’ella en més d'una ocasió.
Estem parlant d'una excel·lent poeta amb un recorregut líric al qual ha aconseguit proveir d'una personalitat inconfusible. M'identifique plenament amb la seua manera de teixir versos i amb els continguts dels seus poemes.
Concretament, en el poemari que ens ocupa, he sentit una simbiosi profunda amb el simbolisme i la manera d'escometre l'existència des de la seua gènesi. Un poemari amb les paraules belles, justes i adequades per a interioritzar el vellutat ritme i el suau flux de sensibilitat que acaricia el subconscient del lector.
No cal dir, que la publicació és d'obligada lectura per a totes i tots els amants de la poesia. Totalment recomanable.
MARIA CARMEN, ha sigut un autèntic plaer submergir-me en la lectura d' ‘EN EL PRINCIPI LA SET I LA SAL’. L'enhorabona, felicitacions pel premi i pel magnífic poemari que ens presentes per a gaudir de la seua qualitat i sensibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari